8 Temmuz 2018 Pazar

My Mister

   

My Mister

Böylesine durgun böylesine sürükleyici bir dizi olur mu!En iyi oyuncuların belki de hiç görmediğimiz yüzleri,oyunculuk babında yani...
Bu dizide insan kendini iyi hissediyor. Çünkü şükrediyorsun haline.
Herkes mi dibe batmış olur, kimsenin işi rast gitmez mi arkadaş diyorsun.

3000 yaşında olan Lee Ji An(IU),feleğin çemberine çomağı sokup düzeni kendi tarafından değiştirecekken... beynin yanıyor. Kim için çalışıyor?Bu şimdi kimin menfaatine oldu?Kötü karakter mi,iyi karakter mi? 


Sorular beyninde yanarken diziyi sorguluyorsun.Karakterler ve hayatlar dizide durgun,mutsuzken; olay örgüsü de merak edici,sürükleyici ilerliyor.Eh, artık şaşırmııyoruz gerçi bu G.Korelilerin zıtlıkları nasıl da ustaca dizi ve filmlerde cuk diye kullandıklarına.

Olay bir mimarlık şirketinde uzun yıllar çalışan insanlar arasında geçiyor. Tabiki yükselme sevdası var herkeste. Bu yüzden de arkadan dönen entrikalara bacaksız bir kız( Lee ji an) kendini kurtarmak için çomak sokuyor.
Kızımız kötü şeyler yaşamış, kötülüğü en derinden hissetmiş.Aptal da değil hani kötülük görerek kötülüğü öğrenmiş ama belki de bu yüzden iyiliği, iyi insanı hemen tanır olmuş.


Dizi boyunca bekledim durdum ağız dolusu gülüşünü duyar mıyım diye
ama acuşimiz(Lee sun gyun) acıların çocuğu, gülmek lüks onun için.İçine kapanık, ailesi için didinen, mutsuz acuşimiz
aynı zamanda kendi gibi acı çeken insanları da görmezden gelmeyen İYİ İNSAN'dır. İyi insanların değeri bilinmez! Ah ah zavallı acuşimiz, Lee ji an'ın zorlandığını acı çektiğini görünce ona yardım etmeye çalışır.
Yakınlaştıkça ikisi de aslında birbirlerine ne kadar benzediklerini fark eder. Acılarının benzerliği! 

Dizi çok güzeldi. Karakterin hüznü, mutsuzluğu hayatın ağırlığı hepsi çok güzel ele alınmış. İşte gerçek hayat! dedirtiyor insana.Evlilikler mutlu bitmiyor, iş bulmak yetmiyor, çok çalışmak çok para kazandırmıyor,işini iyi yapmak her zaman takdir edilmeyi getirmiyor. 

Dizinin sonu da final duygusallığına yakışır şekilde bitti.
Aşk sevgi her zaman dokunarak yaşanmıyor.Sevdiğin insan için bir şeyler yapmanın mutluluğu, sevdiğin insanın artık mutlu olacağını bilmek... yetmiyor bize ama onlara yetti.

2 yorum:

  1. Merhaba bisi sorabilirmiyim? Esas oglan ve esas kiz ask yasiyolar mi asik olular mi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhabalar^^ geç cvp verdiğim için çok özür.
      aşık oluyorlar ama aşklarını yaşamak demek aldatmak demek.bundan dolayı içsel gel-gitler yaşıyor ikiside.dizide romantizm yok onu açıkça söyleyeyim.

      Sil